Klädiz

Klädiz består av två butiker, Klädiz i Vilhelmina samt 44ans kläder i Dorotea. Vi säljer kläder från Vero Moda, ZeZe, Gefa, Zhenzi, Zizzi, Zay, Zj, Dny, Capri Colllection och Miel i butikerna samt smycken från Gemeni och Lotta Design.

Fint i stickat...

Kategori: Allmänt

Nu har det kommit hem lite nyheter igen. Nu har det även kommit lite finstickade tunikor inför hösten. Fast går man ut idag, känns det faktiskt som att hösten redan är här.



Den här tunikan komer från Zay, finns i storlek 42-52 och kostar 499:- Är väldigt snygg på! Dom två flikarna framtill kan även knytas.



Den här skjortan från Ze-Ze finns i lila och vitt. Kostar 499:- och finns i storlek s-xxl. Perfekt till ett par leggings nu när det börjar bli lite kyligare ute.



Här har vi en härlig finstickad tunika från Zizzi. Den finns i grått och beige/brunt. Den finns i storlek 42-56 och kostar 599:- Den kommer att värma nu när höstvindarna tar i.



Den här skjortan från Ze-Ze finns i två varianter. En med lite längre arm som kan vikas upp, och en med kortare arm och sleif baktill. Dom finns bägge i färgerna turkos, beige och vinröd. Skjortan med längre arm finns i storlek s-xxl och kostar 369:- Skjortan med kort ärm finns i storlek s-xl och kostar 399:-

Har även kommit hem nya halsdukar. Nu i lite höstigare färger. Sjävklart i höstens stora färg, lila, men även i grönt och grått. Dom kostar 189:-

Psss... Vi har fortfarande kvar reaplagg! skynda in och fynda!


Välkommen in så hjälper vi er gärna att hitta nåt som passar just dig!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: