Klädiz

Klädiz består av två butiker, Klädiz i Vilhelmina samt 44ans kläder i Dorotea. Vi säljer kläder från Vero Moda, ZeZe, Gefa, Zhenzi, Zizzi, Zay, Zj, Dny, Capri Colllection och Miel i butikerna samt smycken från Gemeni och Lotta Design.

ERBJUDANDE !!!

Kategori: Allmänt

Vecka 31 Vi har Massor med 3/4 leggings i storlekarna XS och S Handla för 100 kr och du får ett par GRATIS. Gäller både DOROTEA och VILHELMINA.

Nytt! i stora å små storlekar

Kategori: Allmänt

Nytt! i stora å små storlekar

Kategori: Allmänt

Semesterbyte!=)

Kategori: Allmänt

Hej på er!!
Nu tänkte jag gå på semester och tillbaka från semester kommer även Marie!
Så kila in på 44an å se allt nytt å träffa en härligt utvilad Marie!=)
 
 
Vi ses igen i mitten av augusti när jag kommer tillbaka, tills dess hittar ni Anna-Lena första veckan i butiken och sen Liza och Jessica!=)
Om ni mot förmodan skulle råka på mig (troligtvis i skogen)sås er jag nog lite ut som nedan!! (Bild lånad från Grönlunds visning)
Sköt om er - det ska jag!!
Kram//Thea
 

 
 
 

Tips från butikerna!!

Kategori: Allmänt

 
  Endast ett fåtal kvar av de coola "trasiga jeansen", nya färger har kommit på spetslinnena och den gammelrosa stickade tröjan som bea har finns även i mörk grå å creme.
Capribyxorna i vitt som Mirjan har på sig har vi just nu erbjudande på med 30% rabatt!=) Skjortan finns även i limegrönt - tunn å skön bomull, inga konstigheter!
Ragnhild har en härlig tunn sweatshirt tunika på sig med liten dragkedja i ryggen, finns i denna grå å gammelrosa men begränsat antal kvar!!=) Ävendessa rosa caprisar har vi 30% rabatt på nu!
 Fin i klänning till fest, bröllop, dop eller annat evenemang  i många olika storlekar och modeller finns i butiken nu! Kom även en ny snygg modell i veckan i två färgkombinationer... men den kommer senare i bild!
 
Kram Thea, Liza å Eva som jobbat i veckan
 

Mera NYTT till kanon pris!!

Kategori: Allmänt

Missa inte denna tunna å sköna trikå kjol från Vero Moda med kanonpris!!! Endast 79.95:- storl. Xs-xl. I fyra färger enl. Bilder- svart, mörkgrå, vinröd samt armé grön!!
Ev liiite stor i storleken. =)
 
Var så ivrig att få ut bilden på instagram så jag såg inte förän nu hur skrynklig kjolen var - ber om ursäkt ska bättra mig!=)
//Kram Thea

mera nytt!! =)

Kategori: Allmänt

Bilderna är från instagram.se: kladiz44an
 
Cool farfars top i bomull med stjärnor på fickan för lite mera attityd. Tre färger, vit, petrol å armégrön. Storl. Xs- xl. Skynda.. en i varje storlek! !

Nytt - för dig som inte hittat oss på instagram så kommer bilderna här me!!=)

Kategori: Allmänt

 
Såå snygg glesstickad tröja för vår svenska sommar i fin grå/blå färg från ZeZe.
Begränsat antal!
 

NYTT NYTT NYTT!!!!!

Kategori: Allmänt

 
från Vero Moda - Tuff Stjärn topp i super skön tunn kvalite som faller fint, i svart, vit och benvit. Stjärnan i fuskskinn för lite extra attityd! ;)
Scarves från gemini med tuffa små stjärnor samt örhängen med budskap = Laughter is the music of the heart!
 

Hembygdsdagarna i VILHELMINA 11-14/7 2013

Kategori: Allmänt

 
Handla för minst 300:- så bjuder vi på en kopp kaffe på stenmans konditori! (Gäller Vilhelminas fyra på rad - Klädiz, Grönlunds å Blommona och Lek)
 
30% på Capris Gäller i Dorotea på 44:ans oxå!!=)
 
Välkommen in!!
Kram Thea, Jessica (klädiz) å AnnaLena (44ans kläder)
 

Sommarens stora modevisning i bilder...

Kategori: Allmänt

      
      
      
      
      
      
   
 
Tusen tack till alla modeller, Black Rinse, Grönlunds, Vojma optik, Fotografer, Judoklubben, alla ni som kom och tittade samt övriga inblandade - utan er alla hade detta inte blivit vad det blev!=)