Klädiz

Klädiz består av två butiker, Klädiz i Vilhelmina samt 44ans kläder i Dorotea. Vi säljer kläder från Vero Moda, ZeZe, Gefa, Zhenzi, Zizzi, Zay, Zj, Dny, Capri Colllection och Miel i butikerna samt smycken från Gemeni och Lotta Design.

Äntligen lite sommarvärme!

Kategori: Allmänt

Va härligt att det äntligen börjar bli lite soligt och varmt på dagarna, man blir verkligen glad av solen!

Tänkte lägga ut lite nyheter som har kommit, kanske något som passar nu i värmen.

 
En jätte fin top från Trofé, finns i stl. S-XXL. Kostar 249kr

 
Dolly tunikor i blått, grön/turkos, rosa/gul och orange/gul. Finns i stl 42-56 och kostar 469kr. Jätte sköna på sommaren när det är 100% tunn bomull.Elegant tunika i lång modell, funkar även som klänning. Finns i svart eller korall. Stl 42-56, kostar 499kr


 
Rutig kortare tunika i marin eller brun. Stl S-XL. Kostar 349kr


Finstickad tunn T-shirt stl S-L, kostar 499kr, perfekt till ett par jeans eller en jeans kjol.


Tunika i mjuk stretch i stl S-XL. 399kr

Detta är en del av det nya som kommit, nu under sommaren kommer det nya grejer varje vecka så håll utkik efter mer nyheter!
Hoppas ni får en fortsatt trevlig vecka i solen.
 

Och vinnaren är.....

Kategori: Allmänt

...Sandra! Vinnaren är meddelad via mail. Stort grattis till dig!

Ha en trevlig dag i solen.

TÄVLING!!!

Kategori: Allmänt

Så var det dax för en liten tävling även hos oss. Det hela är väldigt enkelt, lämna en kommentar innan Måndag den 22/6 och du har chansen att vinna ett Avet linne i valfri färg, perfekt nu till sommaren!

 

Lycka till!

Lite nytt i butiken,,,,

Kategori: Allmänt

Den här veckan har vi fått hem en tunika från DNY i tunn bomull som är skön nu när det blir varmt, för vi hoppas ju att sommarvärmen ska komma tillbaka! Den finns i lila/rosa, gult och grön/turkost och finns i storlekarna 42-54. Kostar 499kr.
Sen har vi fått hem en jätteläcker tunika med stora knappar som nästan ser ut som skinn, finns i svart och en lite guldig färg. Det låter inte så fint kanske men den är verkligen jätte rolig i verkligheten! Den finns i samma storlekar som den andra, alltså 42-54. Pris 499kr.

   

Sommarens lilla accessoar är sjalen, det är ett lätt sätt att piffa upp dig om du vill vara lite extra fin. Vi har fått hem en hel del nya färger. Priset är 159kr.
 

Välkommen in til oss!