Klädiz

Klädiz består av två butiker, Klädiz i Vilhelmina samt 44ans kläder i Dorotea. Vi säljer kläder från Vero Moda, ZeZe, Gefa, Zhenzi, Zizzi, Zay, Zj, Dny, Capri Colllection och Miel i butikerna samt smycken från Gemeni och Lotta Design.

Morsdagstips #2

Kategori: Allmänt

Måste bara tipsa om våra leggings från Trofé, i 3/4 längd. Finns i svart och vitt, priset på dom är endast 98:-. Finns i stl xs-xxl, väldigt stretchiga och sköna.


Morsdagstips #1

Kategori: Allmänt

Vill passa på att tipsa om våra super linnen från Avet som är vändbara, finns i massor av färger, med eller utan spetskant. Här ser ni färgerna som är populära nu till sommaren. En perfekt present till lilla mamma på söndag kanske?

  

Om man verkligen vill lyxa på det kan man köpa matchande hipsters till linnet. Finns i lime och vitt.




Linnet kostar 239:- och trosan 98:-.


Modevisning #2

Kategori: Allmänt

Igår kväll var det dax igen för en liten modevisning. Vi har fått in ännu mera nytt som vi passade på att visa upp, en ny huvtröja i rosa med vita ränder å knappar på sné för 299kr, finns i s-xl. Underbara baggy jeans i jätte mjukt tyg för 499kr, finns i stl 36-44. Jeans tunika med ett litet gummiband längst ner, 449kr stl. s-xl. En ny baströja i mjukt tunt material som finns i vitt, turkost och orange för tillfället, vi väntar hem fler. kostar 249kr och finns upp till stl 56. Sen har vi vår lilla solstråle Marie i en helgul kreation, gula stretch jeans för 449kr och en tunn tunika för 399kr.


   

Välkommen in!

Morsdag närmar sig,,,,

Kategori: Allmänt

Om en vecka är det dax att fira alla mammor och vad vore inte bättre än en fin top eller ett par capri nu till sommaren. På44:an finns det kläder i nästan alla storlekar, från stl 36- 56 och till mammor i  alla åldrar.
   

Vi vill också passa på att rekommendera våra fantastiska linnen från Avet som finns i ca 10 färger, perfekt att ha under tunikor och koftor nu till sommaren. Det finns även trosor, tröjor med 3/4 ärm, leggings och långa linnen i samma härliga material.

Välkommen in i vår fina nya lokal så hjälper vi er gärna.

44:ans kläder

Kategori: Allmänt

Hej! Här kommer du att kunna se våra nyheter på 44:ans kläder, även kallat "klädis". Inom kort kommer bilder från modevisningen som vi hade här i veckan.

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt